ARKKITEHTUURIVALOKUVAUS

PYRY KANTONEN

Olen arkkitehti ja valokuvaaja. Valmistuin Aallosta arkkitehdiksi vuonna 2015 ja olen työskennellyt arkkitehtinä useassa eri arkkitehtitoimistossa. Omista töistäni tunnetuin on Helsinki Desingpääkaupungin Paviljonki, joka palveli yleisöä Designmuseon ja Arkkitehtuurimuseon välissä kesällä 2012. Seuraava paviljonki valmistuu kesällä 2020 Helsingin Kauppatorille Verstas Arkkitehtien suunnittelemana, projekti, jossa pääsin toimimaan projektiarkkitehtina.

Olen aina ollut kiinnostunut valokuvauksesta, kehitin taitojani opiskelujen ja arkkitehtitöiden lomassa ja vuonna 2017 perustin oman valokuvausyrityksen. Kuvaan laaja-alaisesti erilaisia kohteita potreteista dokumentaariseen kuvaukseen ja häihin, mutta arkkitehtuurikuvaus on opintojeni myötä ollut minulle aina erityinen kiinnostuksen kohde.

Dokumentaarisesta hääkuvauksesta opin käsittelemään kuvakokonaisuutta tarinana ja pyrin soveltamaan samaa periaatetta myös arkkitehtuurikuvauksessa. Kuvien kautta on käytävä selväksi myös rakennuksen tarina. Mitä rakennuksessa tehdään, mistä sinne käydään, miltä se näyttää maisemassa, kuka siellä käy. Haluan kuvillani tavoittaa rakennuksen luonteen.

Työskentelen myös videon parissa ja haluaisin tehdä videoita myös arkkitehtuurikohteista. Videoita, joista myös käy ilmi rakennuksen luonne ja tarina.

Häävalokuvaaja Pyry Kantonen

HINNASTO

SUURI KOHDE

1000m²-10000m²

Hinta sisältää kaksi 3h kuvauspäivää sekä kuvien käsittelyn. Hintoihin lisätään alv24%

5+ kuvaa à 160€/kpl

10+ kuvaa à 120€/kpl

15+ kuvaa 100€/kpl

PIENI KOHDE

Alle 1000m²

Hinta sisältää yhden 4h kuvauspäivän sekä kuvien käsittelyn. Hintoihin lisätään alv24%

5+ kuvaa à 120€/kpl

10+ kuvaa à 90€/kpl

15+ kuvaa à 80€/kpl

YHTEYDENOTOT

tai

kantonen.pyry@gmail.com