Tarinankerrontaa valokuvin
HETKI WORKSHOP

Yksi kuva kertoo enemmän kuin tuhat sanaa. Samalla lailla hetki ei koskaan ole vain hetki. Se pitää sisällään laajemman tarinan hetken ympärillä. Kuvan tuhat ja yksi sanaa kertovatkin tällaisesta hetkestä, hetkestä tarinan sisällä. Hyvä kuva ikuistaa tällaisen hetken. Ja hetken myötä. Tarinan.

Hetki Workshopissa pureudumme tarinankerrontaan, sen voimaan, sudenkuoppiin, eri muotoihin ja miten hyödyntää sitä valokuvaajan työssä.

Paras tapa oppia on mielestämme tekeminen, ja siihen työpaja keskittyykin. Kuvaamme kaksi stailattua parikuvausta upeiden mallien kanssa, minkä lisäksi on tarinankerronnasta myös pieni esitelmä.

Hetki Workshop luo ainutlaatuisen ja kauniin ympäristön, puitteet, jossa päivän tarina voi tapahtua. Tarina täynnä hetkiä. Hetkiä luonnossa, valossa, meressä, sormenpään ja hiuskiehkuran välissä, kukkien keskellä, vanhan puun tuoksussa, maistuvan ruoan äärellä. Yhteisiä hetkiä, jotka muistamme pitkään. Ja valokuvamme vielä pidempään.

MITÄ

Hetki Workshop on valokuvalliseen tarinankerrontaan keskittyvä valokuvaustyöpaja, joka järjestetään 27.4.2019. Tarinankerronnan teemaa käsitellään teoriaosuudessa ja kahdessa stailatussa parikuvauksessa, joissa työpajan osallistujat pääsevät ohjatusti kuvaamaan ja ohjaamaan malleja kauniissa miljöössä sekä sisällä että ulkona. Päivään sisältyy myös herkullinen välipala ja illallinen.

KENELLE

Työpaja on suunnattu ammattilaisille ja aloitteleville hää- ja parivalokuvauksesta kiinnostuneille valokuvaajille, joille valokuvauksen perusteet ovat jo tutut. 

MISSÄ

Hetki Workshopin tarina sijoittuu rustiikkisen tunnelmalliseen Turun pursiseuran ympäristöön Ruissalon saarella. Työpajassa kuvataan sekä pursiseuran upeissa sisätiloissa että Ruissalon rikkaassa luonnossa. Tulemme hyödyntämään ympäröivää metsää, vieressä avautuvaa merta ja keväistä värimaailmaa ja tunnelmaa sekä ilmassa leijuvaa odotusta kesästä.

5
/
6
KOSKA

Hetki Workshop järjestetään huhtikuun viimeisenä lauantaina 27.4. Se on oivallinen hetki oppia uutta ja palauttaa mieleen vanhaa juuri ennen vilkkaimman hääkuvauskauden alkua. Työpajan ajankohta on klo 12-18.

MIKSI

Hetki Workshopin opetus kietoutuu tarinankerronnan ympärille. Opit hyödyntämään tarinankerrontaa niin yksittäisen kuvan kuin kuvasarjan luomisessa, mallien ohjaamisessa sekä hääkuvausten ja oman yritystoiminnan suunnittelussa. Stailatuista kuvauksista ottamasi kuvat ovat myös arvokkaita portfoliossasi, jolla pystyt lähestymään unelmiesi asiakkaita. Pääset myös luomaan työpajassa suhteita sekä yhteistyökumppaneihin että kollegoihin, niin ammatillisia kuin myös ystävinä. 

OHJAAJAT

Pyry & Satu Maaria

Pyry. Olen valokuvaaja ja arkkitehti, jolle tarinankerronta on paitsi työn päämäärä, myös tapa suunnitella ja työskennellä. Arkkitehdin koulutus ja suunnittelutausta auttavat minua käsittelemään valokuvausta sekä laajoina kokonaisuuksina että pieninä detaljeina, tarinoina ja hetkinä. Työpajassa kerron omista taustoistani ja tavoistani hyödyntää tarinankerrontaa työskentelyssäni sekä ohjaan ja opastan valokuvauksessa ja mallien ohjaamisessa. Tarinat ovat tärkeitä myös minulle itselleni; maallista omaisuutta tärkeämpiä minulle ovat kokemukset, seikkailut ja läsnäolo oman elämän tarinassa. 

Satu Maaria. Organisoin, stailaan, luon tunnelmia ja hetkiä. Vastaan Hetki Workshopin visuaalisesta ilmeestä ja aistimaailmasta. Suunnittelen, järjestän, ohjaan malleja ja varmistan, että päivän tarina kulkee kauniisti ja mutkattomasti, niin, että päivä näyttää, tuntuu ja maistuu hyvälle. Tarinankerronta on myös minulle työväline, oleellinen osa luovaa prosessia ja suunnittelua. Jokainen työ on osa minua. Olen hetkessäeläjä, tarinoiden keräilijä, ikuinen haaveilija, samaan aikaan suurpiirteinen ja pikkutarkka.

HETKI WORKSHOP

Heti Workshop on ainutkertainen tilaisuus oppia valokuvaamaan Pyryn ja Satu Maarian kanssa ja hyödyntämään tarinankerrontaa niin valokuvauksessa ja mallien ohjaamisessa kuin oman työn markkinoinnissa. Paikkoja on rajoitetusti, joten varmistathan paikkasi hyvissä ajoin! Ilmoittautuminen on sitova. Ostetun osallistumislipun voi toki itse myydä eteenpäin. 

Työpajan hinta:

450€ (sis. ALV)

Siirry nettikauppaan

Kysymyksiä?

Lähetä meille sähköpostia osoitteeseen:

kantonen.pyry@gmail.com tai blankcanvas.hello@gmail.com